De Woudrukkers

Dutch: 4 Ras-muzikanten die met elkaar elke zaal plat spelen!! We gaan terug naar West-Friesland (N-H), waar het allemaal begon... De beste mannen hebben in hun verre verleden stiekem shag gerookt en Zündapp gereden, goed volk dus. Ze besloten op het rechte pad te blijven.. door, jawel, muziek te gaan maken! Het rechte pad is inmiddels lekker bij gekromd, maar goed.

Rock ‘n Loll! Van de Cats tot Ac/Dc, sexy boyband tot scheurende boerenrock! De Rukkers spelen alles in hun eigen Woudrukkers-Style: Muziek voor de plattelandse feestgangers! Want dat is waar de mannen van houden en het publiek ook!! Ze staan geen minuut stil en zetten elke tent op z’n kop!.

Is het Pop? Rock? Feest? Het zijn de Woudrukkers! In een paar jaar tijd is de band uitgegroeid tot landelijk bekende Rock ‘n Loll band! Feesttenten in ’t Noorden tot stampvolle dorpspleinen in Brabant. Niets is te gek!
De Woudrukkers zijn zeker geen 13 in een dozijn top40 bandje want die zijn er al genoeg en dat zijn we natuurlijk spuugzat!! Ze weten met hun “Trektocht” elke keer weer het publiek gek te maken! Ze blijven niet alleen binnen.. nee ze gaan gewoon niet meer weg!!  Weet waar u aan begint.........  De spanbandjes om te tap open te houden leveren we er evt bij.